Trekhaak monteren

Beschikt u over een vouwwagen of caravan? Bent u van plan om een fietsendrager of aanhanger te gaan gebruiken? Een trekhaak voor uw auto is dan wel noodzaak. Misschien dat u daar niet aan dacht op het moment dat u uw auto ging kopen. Maar niet getreurd, want een trekhaak kan nog altijd achteraf bevestigd worden. Bij Autobedrijf Woolderink hebben we veel ervaring met het monteren van trekhaken onder auto’s.

Soorten trekhaken
Voor elk type auto zijn trekhaken verkrijgbaar. Bedenk vooraf goed wat voor trekhaak u wilt: een vaste, een afneembare trekhaak of liever een trekhaak die wegdraaibaar is? Alles is hier mogelijk en wij verzorgen de montage natuurlijk graag. Nog geen idee wat voor trekhaak voor uw situatie het meest geschikt is? U krijgt hier altijd een goed en deskundig advies. Onze trekhaken zijn bovendien altijd van A-merken, waardoor u zeker weet dat u kwaliteit geleverd krijgt.

rCxQeSBhdwAjW2D8PhfQFEwu0OxO0XGky7cQoE14.jpg

Wat kost een trekhaak monteren?
Bent u benieuwd hoeveel het kost om een trekhaak onder de auto te laten monteren? Een standaardprijs hebben we daar niet voor, aangezien dat van allerlei zaken afhangt. Denk daarbij aan welk soort of merk auto u rijdt of wat voor soort trekhaak u op het oog hebt. En dan is de uiteindelijke prijs vaak ook nog afhankelijk van het merk van de trekhaak. Het meest voordelig is een vaste trekhaak, al oogt dat vaak minder mooi vinden veel van onze klanten. Dat is ook de reden waarom de meesten voor een afneembare of zelfs een wegdraaibare trekhaak kiezen.

Ook uw trekhaak laten bevestigen door Autobedrijf Woolderink? Neem dan contact op of kies voor het online maken van een afspraak.